FRA MARS PATHFINDER TIL MARS VALVE

EN FORTÆLLING OM DEDIKATION OG INNOVATION 

Det hele startede på planeten jorden og 1997 var året hvor mennesket netop havde fuldført den succesfulde Mars Pathfinder mission. En robot landede for første gang på en anden planet, bevægede sig rundt og undersøgte overfladen. Det var intet mindre end sensationelt, og kunne kun lade sig gøre ved hjælp af banebrydende innovation og driftssikkert kvalitetsudstyr. Det inspirerede den taiwanske entreprenør Max Hsu, der startede et firma med ydmyge men beviste ambitioner om at levere samme innovative, overlegne kvalitet indenfor ventilverdenen. Derfor skulle virksomheden hedde Mars Valve Co., Ltd. På Taiwanesisk betyder planeten Mars ”ildstjerne”, hvilket affødte den ikoniske stjerne i logoet, og den røde farve i den visuelle identitet blev naturligvis også en reference til den røde planet. Således fik Max Hsu startet en virksomhed, der skulle levere kvalitet af en hel anden verden. Der skulle da heller ikke gå mere end to år, før Mars Valve i Taiwan revolutionerede ventilverdenen med koblingssystemet ”Direct Mount” og via innovation, dedikation og flid, er der siden hen kommet yderligere patenter til glæde for ventil kunder i hele verdenen.

FRA TAIWAN TIL VEJLE OG RETUR

I dag er ambitionerne stadigvæk lige store. Med virksomheden Mars Valve Europe A/S har vi mulighed for at hjælpe og servicere vores kunder i Danmark og Europa, og med vores virksomhed i Kina; Mars Valve Flow Control Co. Ltd. kan kunderne få kvalitets produkter og samme gode betjening i Danmark, som i Fjernøsten. Dette er en fordel for de kunder, der ønsker at standardisere på produktionsanlæg globalt. Mars Valve Co. Ltd er desuden repræsenteret via et forhandler net over det meste af verden, så på trods af Mars navnet, så er hjælpen altid inden for rækkevidde. I dag er vi også kendte for at udvikle og patentere Mars Service beslaget, som hjælper service medarbejdere over hele verdenen, og hvorved man nemt og sikkert kan afmontere ventil og aktuator. Vi ønsker, at sætte dagsordenen og præger udviklingen inden for kvalitets kuglehaner i Danmark, og cementere positionen som det bedst sælgende fabrikat gennem de sidste 20 år. 

TILLID GENNEM SPORBARHED

Mars Valve Europe garanterer 100% sporbarhed og ensartet kvalitet. Verificeret og certificeret. Rygraden i den ensartet kvalitet ligger stadigvæk i den oprindelige mere end et hundredes punkt kontrolplan som hver enkelt kuglehane har gennemgået helt tilbage fra begyndelsen i 1997. Processerne og kontrolmålingerne er de samme, dog foregår de nu digitalt og Mars anvender mange forskellige computerbaserede maskinudstyr til at kontrollere hver enkelt tolerance, derfor opstår der ikke menneskelige fejl. Den automatiske produktion sammenholdt med kontrolplanen, er årsagen til at vi kan give hver enkelt kunde, en absolut garanti for et problem- og reklamationsfrit produkt. En sådan garanti, gør en stor forskel for slutkunden, der kan være 100% tryg. Dyre driftstop, reklamationer og negativ omtale af virksomheden er fortid. Mars Valve har desuden videreudviklet på det kendte Materiale Certifikat. Nu verificerer det ikke kun materialerne, men også kvaliteten i form af, man finder det vigtige drejningsmoment på hver enkelt kuglehane.

MARS KENDETEGN

Mars har indført fire nye standarder, som giver genlyd inden for anlægskritiske komponent udvælgelse. Mars Valve er i forvejen kendetegnet ved den højeste SIL 3 godkendelse og med indførelsen af Serie nummer, 100% Sporbarhed og Produktions-log sætter vi en nye standarder for dokumenterbar og kompromisløs kvalitet. Vi gør op med “Copy-paste certifikater” og de ”generiske certifikater” som kendetegner markedet idag - til fordel for et-til-et certifikatet med unikke serie produktions nummer og funktionstest. Du genkender vores høje dokumenterbar kvalitet ved følgende fire nye standarder:

• Serie nummerering af hver enkelt masseproduceret kuglehane.
• Produktions-log af hver enkelt kuglehane.
• 100% sporbarhed på alle dele af kuglehanen.
• Online et-til-et Certifikat af hver enkelt kuglehane inkl. billede dokumentation.

Og du kan selvfølgelig også se efter det originale Mars navn og logo stjerne som forefindes på kuglehanen.

Velkommen til Mars, kompromisløs og dokumenteret kvalitet